Zakelijke website 
Pizza values

100% lekker

Iets kan nog zo gezond, maatschappelijk bewust, bio of vegan zijn, als het niet lekker is, wordt het product niet gekocht en vooral niet gegeten. Een van onze pizza values is dat wij altijd voor 100% lekker gaan. Wij hanteren verschillende eisen waar een Magioni pizza aan moet voldoen. De pizza moet voldoende voedingswaarden bevatten en belegt zijn met genoeg groente, echter is de smaak bij ons altijd leidend.

Magioni pizza values. 100% lekker
Magioni, pizza values. Maatschappelijk bewust

Maatschappelijk bewust

Maatschappelijk bewust is in onze ogen echt een no-go woord. Iedereen wil tegenwoordig maatschappelijk bewust zijn. Maar laten we heel eerlijk zijn, steeds meer mensen kampen met overgewicht. Daarom voelt Magioni zich wel degelijk verantwoordelijk, omdat wij onderdeel zijn van een grote keten. De voedingsindustrie. Binnen deze keten moet er iemand het probleem van obesitas gaan inzien. Wanneer dit probleem wordt voorkomen (geen toegevoegde suikers meer, kleinere gemiddelde porties, etc.) en er iemand dagelijks bewust mee aan de gang gaat, kan er volgens ons iets veranderen. Wij proberen in ieder geval een stap in de goede richting te zetten, in de hoop dat andere merken volgen. Samen maken wij hierin het verschil.

Lokaal

Lokale producten gebruiken voor onze pizza’s is niet alleen veel gezonder voor het milieu, het is goed voor de lokale economie, werkgelegenheid en het draagt bij aan de versheid van onze pizza’s. Wij maken daarom zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Onze geitenkaas? Uit Nederland. De groenten die wij verwerken in onze pizza’s komen ook van Nederlandse bodem. Daarnaast werken wij met uitsluitend Nederlandse producenten. Zo helpen we elkaar een beetje.

Magioni pizza values, lokaal
Magioni pizza values, no waste

No waste

Onze gezonde pizza’s worden gemaakt van vezels. Deze vezels komen uit groenten die gebruikt worden voor sappen. Deze vezels zijn heel geconcentreerd. Voor 30 gram vezels is bijvoorbeeld 100 gram groenten nodig. Door onze pizza’s te maken van een product dat tot voor kort als afval werd gezien, maken wij op een duurzame manier gebruik van grondstoffen.

Voeden in plaats van vullen

Eten om te voeden, in plaats van te vullen. Wij zijn dagelijks bezig om te kijken hoe wij onze pizza’s voedzamer kunnen maken. Meer vezels? Meer groenten? Wij willen ons lichaam zo veel mogelijk proberen te voeden met gezonde producten, en niet met troep.

Magioni pizza values. Voeden in plaats van vullen