Samenwerken met Magioni

Samenwerken is voor ons enorm belangrijk. Groentepizza’s de standaard maken lukt namelijk niet zomaar. Gelukkig staat Magioni bij steeds meer restaurants, bedrijfskantine’s en schoolkantine’s op de menukaart. Benieuwd hoe jij Magioni op de kaart kan zetten? Download hier binnenkort onze brochure en bekijk de mogelijkheden.

 

Partnerships

Met onze pizza’s willen we iedereen motiveren om te kiezen voor een gezondere levensstijl. Een levensstijl waarin je niet hoeft te kiezen tussen lichaam of geest, werk of privé, sporten of feesten tot de volgende ochtend. Wij geloven dat we samen met anderen een impact kunnen maken en de voedingsindustrie kunnen veranderen. Heb je een product of merk die hier perfect bij past of heb je zelf een idee hoe we deze boodschap de wereld in kunnen slingeren? Laat het ons weten.

Internationaal

Ben jij een retailer en wil jij Magioni graag in je assortiment opnemen? Magioni is BRC gecertificeerd en beschikt over een groot exportnetwerk en de juiste social strategie om Magioni ook in jouw land te laten slagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ambitie is groter dan Nederland, dus kom maar door!