Consumenten website 
Magioni zakelijk gezonde pizza's

Magioni,
gezonde bloemkoolpizza

Als bedrijfscateraar bent u altijd op zoek naar gezondere variaties op uw menukaart. Waarschijnlijk denkt u bij gezond eten eerder aan een salade dan aan een pizza. Daar willen wij als Magioni verandering in brengen. Wij maken pizza’s die lekker zijn & gezond. Vergeleken met een normale pizzabodem bevat een Magioni pizzabodem al snel:

  • 30% minder koolhydraten
  • 30% minder calorieën
  • Geen toegevoegde suikers

En door het eten van een belegde Magioni pizza krijg je al snel 150 gram groenten binnen. Hoe wij de bodems zo gezond maken? Dat komt doordat wij een deel van het meel in onze bodems vervangen door groentevezels. Dat is een reststroom van groente die overblijft na het persen van een verse groentesap. Dit klinkt een beetje vreemd, maar het is heel gezond en een duurzame manier van omgaan met onze grondstoffen.

Gezond gaat bij ons niet alleen om wat je eet, maar ook hoe we omgaan met onze grondstoffen, het milieu en onze medemens. Hierin streven wij elke dag naar beter.

Door zelf de wereld (pizza)puntje voor puntje een beetje beter te maken willen wij een voorbeeld zijn voor andere merken in de voedingsindustrie. Want als wij allemaal het goede voorbeeld geven, maken wij samen het verschil.