5 Magioni pizza recepten met de minste kcal

Januari, de maand waarin Nederlanders massaal op dieet gaan en de sportscholen overvol zijn. Maar ook de maand waarin goede voornemens na 1 januari al verleden tijd zijn. Wij helpen je graag een handje hierin en hebben de lekkerste Magioni pizza recepten verzameld met minder dan 600 kcal. 5 pizza recepten die je niet direct aan je heupen voelt zitten. Wil je meer? Check dan ons pizza dieet. 3 dagen lang alleen maar pizza eten én afvallen.

Wij raden aan om naar het totale plaatje te kijken en je niet blind te staren op bijvoorbeeld alleen kcal. Bij de volgende recepten hebben we dan ook de macro’s (koolhydraten, vet en eiwit) erbij gezet, kan je zelf bepalen of het recept voor jou als ‘gezond’ gezien kan worden of toch niet;-). Mocht je helemaal niets om voedingswaarden geven? Trust us, met de pizza’s hieronder merk je qua smaak niet eens dat er minder kcal inzitten. Een win-win situatie!

Mocht je een streng koolhydraatarm dieet volgen? Dan raden wij aan een halve pizza te eten en de andere helft te vervangen door een salade.

pizza recepten 1 Bloemkoolpizza met kip gyros 515 kcal

Deze bloemkoolpizza met kip gyros is HET voorbeeld dat comfortfood ook skinny kan. Deze pizza heeft namelijk maar 515 kcal en 180 gram groenten. In combinatie met een skinny knoflooksaus is deze de absolute winnaar.

Voedingswaarden: 515 kcal
Koolhydraten: 73g
Vetten: 12g
Eiwit: 23g
Gram groenten: 180g

kip gyros dieet pizza

Pizza recept nummer 2 magioni Pizza funghi 541 kcal

Een klassieker! Deze pizza funghi heeft iets minder kcal
dan de pizza gyros, maar met maar 5 ingrediënten zet je deze zo op tafel.

Voedingswaarden: 541 kcal
Koolhydraten: 75g
Vetten: 15g
Eiwit: 22g
Gram groenten: 175g

bloemkoolpizza funghi

 Pizza Verdura 553 kcal

Deze pizza is bij veel pizza-eters een favoriet. Een simpele tomatensaus en veel groenten, heul veul groenten, maar liefst 240g! Aftoppen met een goede buffelmozzarella en you͛re good to go. Gezond eten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

Voedingswaarden: 553 kcal
Koolhydraten: 84g
Vetten: 7g
Eiwit: 15g
Gram groenten: 240g

pizza verdura met poempoen

nummer 4 pizza recepten minste kcal  Fit chicken pizza 560 kcal

Deze topper is belegd met gemarineerde kip met Mexicaans kruiden, YUM! Daarnaast heeft deze fit chicken pizza wel iets weg van kip fajita͛s. Hier scoor je eigenlijk altijd wel punten mee én hij is low in calories. Just saying.

Voedingswaarden: 560 kcal
Koolhydraten: 82g
Vetten: 8g
Eiwit: 32g
Gram groenten: 235g

de sporters pizza

nummer 5 pizza recept Gorgonzola met peer 573 kcal

Een pizza met gorgonzola, peer, witlof en walnoten. Dan maakt het eigenlijk niet uit hoeveel kcal je binnen krijgt, deze wil je gewoon! Deze pizza is iets vetter dan de andere pizza͛s, maar nog wel onder de 600 kcal.

Voedingswaarden: 573 kcal
Koolhydraten: 79g
Vetten: 17g
Eiwit: 19g

Gram groenten: 215g

gorgonzola bloemkoopizza
Geen reactie's

Geef een reactie