5x Pizza’s zonder kaas

5x PIZZA’S ZONDER KAAS

Wij hebben vijf pizza’s zonder kaas voor je op een rij gezet. Gewoon, omdat wij vinden dat een pizza ook makkelijk zonder kan. En het scheelt je daarnaast ook wat kcal en vetten. Steeds vaker laten we de geraspte kaas even voor wat het is op onze pizza’s. Door met de andere ingrediënten te spelen qua smaak, merk je dat je het bijna niet mist. Oké, misschien alleen die gesmolten kaas draden die zo lekker charmant uit je mond bungelen na het nemen van een hap dan…

 

Dus hier zijn ze, onze vijf lievelingspizza’s zonder kaas. Geloof ons, ook als kaasliefhebber mis je niks. We zorgen namelijk dat de pizza toppings perfect op elkaar worden afgestemd.

 

Wil je nou wel graag kaas op je pizza en deze enigszins skinny houden, houdt dan de vuistregel aan van maximaal 20 gram kaas en gebruik belegen kazen. Deze zijn iets scherper van smaak, waardoor je er minder van nodig hebt!

spicy-vegan

Ook al ben je geen vegan, deze pizza moet je gewoon proberen. Tikkeltje pikant en een overkill aan veggies. Niet om te overdrijven, maar deze spicy vegan kent 240 gram groenten en geen kaas! Ben je gelijk klaar voor de rest van de dag. Joe!

Voor de truffellovers onder ons is deze pizza perfect. Want een dag zonder truffel is een dag niet geleefd. Herken je jezelf hierin? Dan ben je waarschijnlijk al onderweg naar de supermarkt om alle ingrediënten in te slaan voor deze truffel pizza zonder kaas!

Zin een frisse pizza? Dan is deze pizza asperge met gerookte zalm en kruidenspread de perfecte match voor jou. Dat gerookte zalm heel goed samen gaat met groene asperges is een feit en dat zonder kaas!

Deze pizza is hemels, geloof ons! De kikkererwtencurry is zeker het proberen waard. De helft van de curry haalt het meestal niet op de pizza omdat iemand de verleiding vaak niet kan weerstaan om alvast een beetje te proeven. Guilty!

rainbow-pizza-falafel

Een regenboog vol groenten op dit plaatje en dat gecombineerd met falafel. Eerder hadden wij al falafel op een pizza, een echte favoriet hier op kantoor! Mega lekker gewoon en zonder kaas!

MEER PIZZA RECEPTEN?

Geen reactie's

Geef een reactie