Magioni wint ‘Best New Ingredient Award’ in de UK!

Onze bloemkool pizzabodem is in de prijzen gevallen!

Wauw! We liggen nog maar net in de Engelse supermarkten met onze cauliflower pizza crusts… en hebben er nu al een internationale award mee binnengesleept! Trots like a peacock. Wat. Een. Avond.

In Nederland vliegen onze bloemkool pizzabodems dagelijks over de toonbank en met de oversteek naar Engeland proberen we ook de Engelsen te overtuigen van onze gezonde pizza’s. Met 70 gram bloemkool per bodem helpt ie je niet alleen op weg om je dagelijkse portie groente binnen te krijgen, maar kun je ook gewoon guilt-free genieten van jouw gezonde puntje pizza.

Best New Ingredient Award: Cauliflower Pizza Crust

De PAPA Awards vinden jaarlijks plaats om onder andere de beste pizza- en pasta-producten te onderscheiden. Italiaans eten is één van de grootste import producten van Engeland. Wij snappen dat wel. Wie wordt er nou niet blij van een mega goede pizza? De jury hebben wij in ieder geval kunnen overtuigen, want we hebben gewoon de Best New Ingredient Award mee teruggenomen naar Amsterdam!

“The New Ingredient Award recognises those suppliers who are developing/sourcing new equipment, products and ingredients for use by manufacturers or restaurant/delivery businesses.”

Tikje brak vandaag. Super trots. Tijd om heel die pizzamarkt in Engeland op zijn kop te zetten met onze bodems én belegde pizza’s. Pizza, your healthy pleasure!

papa awards
papa awards
Geen reactie's

Geef een reactie