Beste pizzaria’s van Amsterdam

Zoek de beste pizza’s van Amsterdam. Dat was natuurlijk geen straf. Wij hoeven er niet omheen te draaien, maar pizza is voor ons een ware guilty pleasure! Er gaat bijna niets boven een lekkere pizza en een goed glas wijn. Echt, geloof ons. Bijna niets. De zoektocht naar de beste pizza’s van Amsterdam was dan ook een geschenk uit de hemel. Na veel te proeven, oordelen en nog meer proeven. Komt-ie-dan-he. De beste pizza’s van Amsterdam!

Pizzaria-Amsterdam

De lievelings bij ons op kantoor. Bij Pazzi klopt alles. Ten eerste de inrichting. Je wilt er wonen en ook voor altijd een houtoven in je woonkamer. En, niet onbelangrijk; er is een bar waar je eerst een lekker glas wijn kan drinken voordat je aan tafel gaat. Daarnaast maken ze gebruik van de lekkerste ingrediënten, wat een pizza altijd goed doet.

Begin met een antipasti misto [staat niet op de kaart] en eindig met een Scroppino. Deze zijn beide zo lekker dat je bijna de pizza vergeet te bestellen. Bijna dan, want pizza vergeet je nooit.

pizzaria-Amsterdam

Een aanrader in de zomer, mede doordat je buiten kan aanschuiven in één van de meest knusse straten van Amsterdam. Wat La Perla zo bijzonder maakt is dat de ingrediënten echt van hoge kwaliteit zijn. Wat eigenlijk helemaal niet bijzonder zou moeten zijn, maar goed dat is het toch. Kies bij La Perla voor het ‘’speciale’’ assortiment. Deze pizza’s hebben allemaal een uniek ingrediënt en hebben daarom altijd een verassende smaak.

pizzaria-amsterdam-zuid

Marathon weg claimt een bar en gril te zijn, maar wij vinden het meer een wijn en pizzeria. Ideaal voor een borrel en een goed glas vino op de donderdagavond. Qua creativiteit de beste uit de hele rij. De pizza’s worden traditioneel gemaakt, maar de toppings komen uit de hele wereld. Denk aan combi’s van biefstuk met blauwe kaas. Of wat dacht je van een nacho pizza? Hoe dan ook een aanrader.

pizzaria-amsterdam-centrum

Misschien een uitzondering met de Nederlandse naam, maar bar Spek is zeker de moeite waard om een keer een pizza te gaan eten. Helemaal omdat je ook kleine pizza’s kan eten en zo meer smaken kan proeven. Wat natuurlijk altijd goed is. De pizza’s worden gebakken in een steenoven, wat een klein minpuntje is. Pizza met tartufo is onze favoriet!

Geen reactie's

Geef een reactie