Borrelpizza met Old Amsterdam, rozemarijn en champign

SNELLE BORRELPIZZA MET OLD AMSTERDAM CRÈME, GEBAKKEN CHAMPIGNONS EN VERSE ROZEMARIJN

De zwarte bonenpizza is een echte topper voor de perfecte pizzaparty! Het leuke van deze pizza is, is dat hij zo op tafel staat. En dat is ideaal, want dan heb je dus meer tijd voor de echte borrel. Wij vinden dit in combinatie met een lekker wijntje toch echt zoooveel leuker dan stokbrood kruidenboter of olijven. Dus je raadt vast al wat er iedere week bij onze vrijmibo op tafel staat, en dan hebben wij het niet alleen over de wijn..

De basis voor deze pizza is de Old Amsterdam crème die echt koning is in combinatie met de andere 4 ingrediënten. Bestrijk de afgebakken pizzabodem met de crème, de rest van de ingrediënten gaan daarna op deze borrelpizza. De kastanjechampignons bakken we voor dit recept even kort in de pan en daarna is het al bijna tijd voor de borrel. Heb je geen zin in een pan? Beleg de pizza dan met de kaas en champignons en doe deze 10 minuten in de oven.

Voeg als laatste nog de zwarte peper, verse rozemarijn en rode ui toe aan deze pizza en je 5-minuten-borrel-pizza is ready to eat. Enjoy your pizzaparty! En vergeet natuurlijk de wijn niet…

 1 persoon

373 kcal

5 minuten

liggende-zwarte-bonen-borrelpizza


135g GROENTEN


32g KOOLHYDRATEN


18g EIWIT


135g VET

Ingrediënten

  • 95gram zwarte bonen bodem
  • 50 gram Old Amsterdam crème
  • 80 gram kastanjechampignons
  • 20 gram rode ui
  • 5 gram rozemarijn
  • Zwarte peper naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in stukken.

Bestrijk de bodem met Old Amsterdam crème en verdeel vervolgens de kastanjechampignons, rode ui en zwarte peper over de pizza.

Top ‘m af met rozemarijn en eventueel wat geraspte kaas. Voilà!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je er van vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch? Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten!

uitgelicht-zwarte-bonen-borrelpizza
Geen reactie's

Geef een reactie