Breakfastpizza Yoghurt Granola

Breakfastpizza Yoghurt Granola

Zoals jullie weten, eten wij het liefste elk moment van de dag pizza. Maar zo af en toe ontbijten wij ook gewoon met yoghurt met fruit en wat granola. Gelukkig kunnen we sinds kort ieder brekkie en gerecht op pimpen door onze nieuwe Natural Colour Powders. Waarom geen combi maken van die twee? Je voelt hem al, toen was daar ineens deze ontbijtpizza. Dit recept is ideaal om je dag vol energie te beginnen! Lekker uitgeslapen en het liefst in bed nog deze ontbijtpizza opeten. Zoals je weet gaan al onze pizzabodems wel lekker tijdens het ontbijt. Maar voor deze ontbijtkanjer gebruiken wij de bloemkool pizzabodem.

 

Een halve bodem is qua portie perfect voor 1 persoon, mits je natuurlijk niet alleen ontbijt.. dan lekker een hele doen;) De Griekse yoghurt mengen wij met onze Blue Pea Powder die zorgt dat jouw topping een vrolijk blauw kleurtje krijgt. Nog een leuk feitje over de Blue Pea Powder; Het tal aan antioxidanten geeft je een energieboost en het ondersteunt je collageenproductie. Yes, een stralende huid en meer energie. Het enige wat je hoeft te doen is te ontbijten met deze pizza. Klinkt top toch? You’re welcome!

 

En eerlijk is eerlijk, kokosschaafsel en granola zijn natuurlijk niet te missen in iedere yoghurt bowl. Veel heb je voor dit recept niet nodig. Gewoon een klein beetje over de pizza strooien voor the finishing touch. Wij hadden er zin in tijdens het bakken. Deze pizza afgetopt met blauwe bes en mango! Wij krijgen geen genoeg van antioxidanten dat voel je zeker wel.

1 persoon

385 kcal

12 minuten

blauwe-bessen-breakfast-pizza


65g GROENTEN & FRUIT


57g KOOLHYDRATEN


16g EIWIT


13g VET

Ingrediënten

  • 1/2 Magioni bloemkool pizzabodem (90 gram)
  • 30g Griekse Yoghurt
  • 15g Blauwe bessen
  • 20g Mango
  • 5g Kokosschaafsel
  • 15g Granola
  • 5g Butterfly pea powder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bak de pizza 10-12 minuten af in de oven.

Meng de Griekse Yoghurt met de Butterfly Pea Powder.

Bestrijk de pizza met de yoghurt, blauwe bessen, mango, kokosschaafsel en granola

Enjoy!

Zin in iets anders?

Geen reactie's

Geef een reactie