FRAMBOZENPIZZA MET ROOD FRUIT,YOGHURT EN PURE CHOCOLADE

FRAMBOZENPIZZA MET ROOD FRUIT, YOGHURT EN PURE CHOCOLADE

Ontbijt, een perfect moment voor een pizza, vinden wij. Zeker als de pizzabodem voor een deel bestaat uit frambozen. Het moment dat deze roze beauty in de oven zit ruikt je de zoete geur meteen. Zó lekker! Deze breakfastpizza maakt deel uit van het Magioni pizza dieet.

Speciaal voor dit recept hebben we limited edition pizzabodems ontwikkeld. Wil je zien welke recepten nog meer bij het pizza dieet horen?

 

Pizza for breakfast is ons niet vreemd. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In principe kunnen alle Magioni pizzabodems door voor ontbijtpizza’s. Als we een tip mogen geven: wij gaan zelf vaak voor de pompoenbodem, deze heeft een zachte en zoete smaak. Steek met een steekring een kleiner rondje uit de bodem of snijd de bodem doormidden, zo is de pizza qua portie meer geschikt voor een ontbijt.

 

Gebruik een lekkere yoghurt of kwark als basis op de bodem. Kies daarna een soort fruit en verschillende andere toppings. In dit geval hebben we gekozen om de pizza te beleggen met verse frambozen, pure chocola, amandelschaafsel en een klein beetje honing. Een feestje op je bord toch? Zo mag elke ochtend van ons wel beginnen!

1 persoon

358 kcal

8 minuten

choco pizza


56g GROENTEN


65g KOOLHYDRATEN


12g EIWIT


11g VET

Ingrediënten

  • 85g frambozen bodem
  • 10g chocolade
  • 40g Zuivelhoeve yoghurt naturel
  • 20g frambozen
  • 5g amandelschaafsel

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de pizza af in 8 minuten af in de oven en laat afkoelen.

Meng de honing door de yoghurt en bestrijk de pizzabodem hiermee.

Hak de chocolade in stukjes en verdeel dit samen met de frambozen en amandelschaafsel over de pizza. Klaar om guiltfree te genieten van deze beauty!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
choco-pizza
Geen reactie's

Geef een reactie