Choco pizza

CHOCOLATE SINNER PIZZA

Oké we horen je al denken, een choco pizza? Maar echt, deze pizza is dan misschien niet zo super healthy, maar wel die paar extra calorieën waard! Dit is er wel eentje om te delen. Een perfect dessert of gewoon om te serveren als je vrienden of familie op de koffie komen. Want ja, pizza en koffie kan bij deze variant ook gewoon. Wij hebben voor deze choco pizza de chocola van Hands off my Chocolate gebruikt. En dan de Crispycookie & Karamelzeezout variant. Dit is veruit de lekkerste reep vinden wij en werkt helaas verslavend…

 

We hebben de groenten even achterwege gelaten, want ja chocola. Gelukkig krijg je evengoed 70 gram bloemkool binnen die we in de bodem hebben verstopt. Thank us later. Voor de roze saus hebben we de Pink Pitaya kleurpoeder gemend met de kwark. Deze vind je in onze webshop. De frambozen en blauwe bessen zorgen ervoor dat je jezelf iets minder schuldig voelt na het eten van deze caloriebom. Voor die extra bite breek je nog wat chocola in stukjes en top je de pizza af met de chocola en de marshmallows.

 

TIP: Wanneer je de pizza af hebt, stop hem dan nog een paar minuten in de oven (2/3 minuten)  De marshmallows worden daardoor licht afgebakken en krijgen en bruin kleurtje en de chocola smelt. Handig om daarna gelijk even naar de sportschool te gaan;-)

1 persoon

1117 kcal

15 minuten

choco-pizza


70g GROENTEN


141g KOOLHYDRATEN


27g EIWIT


47g VET

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de pizza in 10-12 minuten af.

Meng de kwark met de Pink Pitaya en bestrijk hiermee de bodem

Beleg de pizza met alle overgebleven ingrediënten.

Tip: Doe de pizza nog 2 a 3 minuten in de voorverwarmde oven, de marshmallows en chocola smelt hierdoor en geeft die extra touch!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
choco-pizza
Geen reactie's

Geef een reactie