CROSTINI MET KLEURRIJKE EDIBLE FLOWERS & OLIJFOLIE

CROSTINI MET KLEURRIJKE EDIBLE FLOWERS & OLIJFOLIE

Super easy om te maken en de perfecte pizza voor op de borreltafel. Met maar liefst drie ingrediënten een favoriet voor als je je vrienden wilt verrassen met een topper van een borrelhap. Dus als je niet zoveel tijd hebt om te koken, maar gewoon even wilt shinen bij je vrienden die langs komen. Zit je goed bij dit recept. YES, dat wil iedereen toch!? Een standaard broodje met olijfolie kennen we inmiddels wel. Wij gebruikte zoals je ziet de bietenbodem, maar niet getreurd! Onze andere pizzabodems passen ook goed bij dit recept.

 

De olijfolie van Iliada hebben wij hier op kantoor uitgevonden en willen niet meer zonder gewoon. De gouden selectie olijfolie, ook wel het Griekse Goud genoemd, heeft niet alleen een fantastisch mooie fles, maar is ook nog eens mega lekker. We kunnen jullie garanderen dat deze van superieure kwaliteit is en heerlijk in combinatie met pizza. En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, rijk aan onverzadigde vetten die bijdrage aan een gezonde levensstijl. Ook weer een voordeel. WIN-WIN!

 

Even de pizza afbakken, de edible flowers mengen met de olijfolie en je pizza opmaken. That’s it! Enjoy and thank us later 😉

6 persoon

129 kcal

12 minuten

pizza-olijfolie


12g GROENTEN


13g KOOLHYDRATEN


3g EIWIT


8g VET

Ingrediënten

  • 1 Magioni bieten pizzabodem (180 gram)
  • (bodem naar keuze kan ook gemakkelijk bij dit recept)
  • 40ml Iliada olijfolie
  • 30gr edible flowers

Bereiding

Meng een ruime hoeveelheid olijfolie met de edible flowers.

Bestrijk de pizza met olijfolie en bak hem af in een voorverwarmde oven op 220°C in 10-12 minuten.

Giet voorzichtig het mengsel van olijfolie met bloemen over de afgebakken pizza en je crostini is klaar om opgegeten te worden!

Tip: Snijd de pizza in lange dunne repen, superlekker met een olijfolie dip on the side!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Geen reactie's

Geef een reactie