Matcha broccolipizza met vegetarische filetstukjes chicken style

FRISSE ZALMPIZZA MET MASCARPONE, SPINAZIE EN EEN HONING DILLE SAUS

Ook een echte zalm lover? Wij houden van dit roze visje en eten haar het liefst, hoe kan het ook anders, in combinatie met pizza. Van deze pizza met verse zalm, zuivelspread en dille kan je absoluut genieten zonder enig schuldgevoel. De Uberfitte pizza wordt gemaakt op onze hibiscus pizza bodem en is straks een echt plaatje op je bord. Eigenijk gewoon te mooi is om op te eten? JA, dat dus! De skinny saus van Uberfit hebben wij voor dit recept door de zuivelspread gemengd wat de basis is van deze roze chiller.

 

De zalm maken wij met ons Pink Pitaya kleurpoeder nog extra roze aan de buitenkant. De roze godin heeft van nature al een licht kleurtje, maar met de Pitaya poeder voeg je weer wat extra vitamines en mineralen toe. Hoe leuk is dat? En dan hebben we het nog niet eens over het extra kleuren feestje op je pizza! Hoe je dit funky kleurtje krijgt? Leg de zalm in de poeder gemengd met wat water en de zalm zal verkleuren. Just wait and see. De poeder nog niet in huis? No worries, de zalm smaakt ook nog heerlijk zonder;) Maar dan weet je wat je voor de volgende keer moet doen.. De komkommer en lente-ui brengen weer wat extra veggies op je pizza. YES.

 1 persoon

414 kcal

 20 minuten


125g GROENTEN


44g KOOLHYDRATEN


24g EIWIT


15g VET

Ingrediënten

  • 100 gram Hibiscus pizzabodem
  • 60 gram gerookte zalm blokjes
  • 30 gram ricotta
  • 40 gram komkommer
  • 15 gram lente-ui
  • 15 gram honing dillesaus van Uberfit
  • Pink Pitaya-poeder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden en snijd de lente-ui en komkommer in kleine stukjes.

Breng ondertussen de zalm op kleur met de Pink Pitaya poeder en een vleugje water. Meng vervolgens de mascarpone met de honing dille saus van Uberfit en breng op smaak met peper en zout.

Bestrijk de pizzabodem met de mascarpone en beleg de pizza met de roze gekleurde zalm, komkommer en lente-ui.

Bak de pizza 10-12 minuten af en deze roze aandachtstrekker is ready!

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je er van vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten!

No Comments

Post A Comment