PIZZA WAFEL MET EEN TOPPING VAN KOKOSYOGHURT, FRAMBOZEN ENMARSHMALLOWS

PIZZA WAFEL MET EEN TOPPING VAN KOKOSYOGHURT, FRAMBOZEN EN MARSHMALLOWS

Deze pizza wafel is het 2e lunch recept van het pizza dieet. We beginnen januari 2018 gezond met het 3 dagen pizza eten. Huh?! Drie dagen pizza eten én ook nog gezond bezig zijn? Zeker weten! Dit zoete lunch recept sluit dus goed aan op alle goede voornemens die we onszelf elk jaar weer voornemen. Ook het pizza dieet volgen?

 

Een pizza wafel met kokosyoghurt, frambozen en marshmellows. Konden we elke dag maar met dit soort taartjes lunchen! Dit is precies wat je nodig hebt als energieboost om weer met volle moed aan je middag te beginnen. Deze pizza wafel is niet alleen mega lekker, hij ziet er daarnaast ook nog eens super Insta-waardig uit! Hier kan je wel wat collega’s mee jaloers maken. Vergeet dus die boterham met kaas. Af en toe een beetje glitter & glamour in je leven kan nooit geen kwaad.

 

Wij maakten voor dit recept een speciale frambozen pizzabodem. Deze is niet verkrijgbaar in de winkels, maar voor dit recept kun je ook prima een andere Magioni pizzabodem gebruiken.

1 persoon

380 kcal

15 minuten

Pizza wafel


70g GROENTEN/FRUIT


64g KOOLHYDRATEN


10g EIWIT


9g VET

Ingrediënten

  • 120 g frambozenwafel
  • 30g Abbot Kinney’s kokosyoghurt
  • 20 g frambozen5g mini marshmellows
  • 5g sprinkles
  • 5g pure chocolade
  • Extra: ijsstokjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak de ijsstokjes nat en duw deze in de wafel. Bak de frambozen pizzawafel in 8 minuten gaar in de oven.

Laat de pizza wafel een beetje afkoelen en verdeel de kokosyoghurt er daarna overheen.

Versier de wafel met de frambozen, mini marshmellows, sprinkles en pure chocoladeschaafsel. Enjoy!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Pizza wafel
Geen reactie's

Geef een reactie