MATCHA PIZZA MET ROMIGE YOGHURT, BRAMEN EN POMPOENPITTEN

MATCHA PIZZA MET ROMIGE YOGHURT, BRAMEN EN POMPOENPITTEN

Matcha, het fijne felgekleurde poeder gemaakt van groene thee is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de superfood keuken. Matcha poeder verwerken in een pizzabodem maakt ‘m niet alleen extra healthy, maar geeft de bodem ook een mooie kleur. Deze kleine groene matcha pizzabodem hoort bij het pizza dieet van januari 2018. Drie dagen pizza voor ontbijt, lunch en diner. Wat wil je nog meer?

 

Speciaal voor dit recept hebben we limited edition pizzabodems ontwikkeld. Deze groene beauty bestaat uit broccoli en matcha poeder. ‘’Huh, broccoli en groene thee?’’, horen we je denken. Don’t worry, de smaak van de broccoli en het matcha poeder is zo subtiel dat je het niet zou proever als je niet wist dat ’t erin zat. Deze pizzabodem kan dus gewoon gebruikt worden als basis voor een heerlijk ontbijt.

 

Een lekker ontbijt met pizza zet je zo op tafel. Een beetje kokosyoghurt van Abbot Kinney’s, bramen, kokossnippers en pompoenpitten is al genoeg om op een gezonde manier je dag te beginnen. Easy as that!

1 persoon

314 kcal

15 minuten

matcha pizza


71g GROENTEN


42g KOOLHYDRATEN


10g EIWIT


11g VET

Ingrediënten

  • 90g Magioni Matcha bodem (deze is niet verkrijgbaar in de winkel, gebruik een Magioni bodem naar keuze en snijd hier een kleinere pizza uit)
  • 35g Abbot kinney’s kokos yoghurt
  • 5g pompoenpitten
  • 30g bramen
  • 5g kokossnippers
  • 2g matcha poeder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de bodem in 8 tot 10 minuten af in de oven.

Bestrijk de bodem met de kokosyoghurt en verdeel de bramen, kokossnippers en de pompoenpitten over de pizza.

Doe er als finishing touch nog wat matcha poeder overheen.

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Matcha-Pizza-Bramen
Geen reactie's

Geef een reactie