WHAT IF PIZZA COULD BE YOUR FAVORITE VEGETABLE?

Wist je dat slechts  15% van de Nederlandse bevolking de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten claim haalt? Niet te doen! Pizza zit nogal in het verdomhoekje. Veel vet, weinig groenten en wordt ook nog eens geassocieerd met lui. Door juist de pizza een make-over te geven en in een gezonder jasje te steken willen wij een statement maken naar de voedingsindustrie. Als het met pizza kan, dan kan het met andere producten ook. Samen met de Magioni fans vertellen wij ons verhaal. Vastbesloten om een impact te maken. Met elkaar zetten de standaard voor een nieuwe generatie. Waar groenten de standaard is en supermarkten voorkeur geven aan gezondere producten.

Wij vinden dat iedereen elke dag het beste uit zijn leven moet halen. Een levensstijl waarin je niet hoeft te kiezen tussen lichaam of geest, werk of privé, sporten of feesten tot de volgende ochtend. Wij staan voor een nieuwe generatie die kiest voor allebei. Daarom maken wij pizza’s die hier perfect op aansluiten. Zo motiveren we iedereen die kiest voor een gezondere levensstijl zonder concessies. We zijn vastbesloten dat op een dag onze groentepizza de nieuwe standaard wordt. Voor iedereen.

Onze missie:

Creating exceptional pizza’s for an outstanding lifestyle.

groente per pizzabodem0%
minder calorieën0%
minder koolhydraten0%

Hoe kan jij bewuster met food omgaan?

We zijn niet het Voedingscentrum, maar doordat we elke dag met food bezig zijn, weten we wel het een en ander. We hebben een aantal tips voor hoe je bewuster met eten kan omgaan voor je op een rij gezet:

Kijkinproportie


Kijk in proportie

probeer bij een maaltijd altijd 50% groenten te eten, 25% vlees(vervangers) en 25% eiwitten.

 

Kiesslim


Kies slim

Door simpel een standaard pizzabodem te vervangen voor een Magioni pizza (really?!)

 


Eet minder vlees

Integreer Meatless Monday, kies een dag waarop er geen vlees gegeten wordt en zet die dag groenten in de hoofdrol.

seizoensproducten
Koop in het seizoen
Werk met seizoenproducten; wij moeten meer reizen dan ons eten. Het is beter om je groenten lokaal te kopen.

 

 

EetdehelftEDH dieet
Eet de helft. Wij Hollanders houden vaak van grote borden met eten en scheppen het liefste twee keer op. Wij raden dit niet af, maar soms is het beter als je de helft ergens van eet. Just saying.

JOIN THE MOVEMENT