Onderzoek wijst uit: elke dag pizza eten is goed voor je!

Rammend goed nieuws! Bijna ongelofelijk! Schrap alles wat je in je agenda hebt staan. Hang slingers op, pak de confetti kanonnen en blaas de ballonnen op. Bel bij de buurman aan en ren weg. Juich zo hard als je kan! Stiekem waren wij van Magioni er al van op de hoogte. We zijn er immers al een paar keer mee naar buiten gekomen; elke dag pizza eten is gezond voor je!!! Je moet je voorstellen; elke dag pizza eten. Dat is heaven, right? Bij deze!

GEZONDE PIZZA

Een gezonde pizza klink natuurlijk een beetje vreemd. En de term ‘gezond’ is natuurlijk ook ontzettend subjectief. Wat voor de één als gezonde optie wordt gezien, hoeft voor de ander helemaal niet zo gezond te zijn. Dit is namelijk sterk afhankelijk van je leefstijl, de hoeveelheid beweging die je krijgt, allergieën en eventuele intoleranties. En laten we de hoeveelheid waarvan je iets eet niet vergeten. Maar een pizza hoeft echt niet zo ongezond te zijn als je denkt. Magioni heeft namelijk pizza’s ontwikkeld op basis van groente. Zonder dat je het merkt eet je dus ineens een stuk gezonder.

GROENTE PIZZA’S

Smaken verschillen en daarom hebben wij meerdere pizzasmaken ontwikkeld die een stuk gezonder zijn dan de standaard pizza’s. De bekendste smaak die we hebben is de bloemkoolpizza. Deze is bij menig pizzalover al favoriet en zien we steeds vaker op het weekmenu terugkomen. Deze verantwoorde pizza bestaat voor 40% uit bloemkool, maar smaakt wel 100% naar pizza. Onze verantwoorde pizzabodems zijn ook ideaal voor kids. We verstoppen onze groente namelijk zo goed, dat je er bijna niets van proeft. Naast bloemkoolpizza hebben we nog meerdere smaken én daarnaast ook belegde pizza’s.

Volgens verschillende gezondheidsonderzoeken moet je ongeveer 200 gram groente per dag eten. Magioni draagt hier dus aan bij! Check onze verschillende recepten op de website!

Geen reactie's

Geef een reactie