Ook belegde pizza’s gaan naar Engeland!

Ook belegde pizza’s gaan naar Engeland!

Na de lancering afgelopen juli van onze groente pizzabodems in Engeland, liggen vanaf vandaag ook onze belegde pizza’s in het schap van Waitrose. Yeah! Het was een behoorlijk pittige tocht met onstuimig weer en hoge golven… maar we hebben het weer geflikt en we zijn er. Engeland! Finally, healthy pizza.

Mission: Creating exeptional pizza’s for an outstanding lifestyle.

Kun je het je voorstellen? Vrachtwagens vol met pizza, onderweg om ook Engeland hapje voor hapje gezonder te laten eten. Een droom die uitkomt, hoe onwerkelijk het nu eigenlijk ook nog voelt. Het blijft een spannend moment, om een markt te bestormen in een land wat je (nog) helemaal niet eigen bent. But we got this!

We lanceren eerst onze Shredded Beef BBQ en Pitza Falafel. Als we de Engelsen hebben overtuigd om gezonder te gaan eten met onze pizza’s die boordevol groente zitten, gaat ook de Oh So Funghi, beter bekend als de Veganini, de zee over.

Vanaf 7 november 2018 liggen, naast de Cauliflower crusts, ook de Shredded Beef BBQ en Pitza Falafel in het schap bij verschillende Waitrose vestigingen, verdeeld over het land. Geen zorgen, er blijven nog genoeg pizza’s aan ‘de goede kant’ van de zee over voor lekkerbekken onder ons 😉

waitrose-logo
veganini-lifestyle
Geen reactie's

Geef een reactie