/Our story

Geen enkel goed verhaal begint met een bak sla.

Wij zijn Magioni en maken pizzabodems vol met groenten.
En dat verandert álles!

Wij zijn Magioni en wij geloven in een wereld waarin fast-food, fit-food kan worden en je niet hoeft tussen kiezen tussen gezonder of écht lekker eten.

Vanuit die ambitie zijn wij begonnen en we did it. Guilt-free pizzabodems vol met groenten. En dat verandert alles…

Onze pizza’s zijn lager in calorieën, een bron van proteïne en vezels en bovenal damn tasty! Slice by slice willen wij jou motiveren om te kiezen voor een gezonder alternatief en duurzamere levensstijl.

Onze missie

1. The facts
Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen eet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Ook bewegen we met z’n allen minder. Tijd voor gezonde voeding en dus tijd voor een gezondere leefstijl. Ander feitje: mensen willen niet inleveren op smaak. Ze willen het allebei!

2. Magioni: een betere versie van de originele pizza
Magioni helpt mensen om gezonder te eten. En dus verbetert Magioni de traditionele pizza. Lekker is ‘ie zeker hoor, die traditionele pizza. Maar er zit ook veel vet in en het bevat weinig voedingsstoffen. En dat is zonde! Daarom combineert Magioni het gezonde met het aangename.

3. De dag dat iedereen onze groentepizza eet
Een laatste stap in onze missie is dat we bouwen aan een wereldwijde dekking. We vinden dat een gezonde pizza voor iedereen toegankelijk moet zijn. We stoppen namelijk pas als iedereen onze groentepizza eet. En dan ben jij sowieso uitgenodigd op onze pizza party!

Wat kun jij doen? Heel simpel. Onze pizza eten als je ook voor een gezondere optie wilt gaan. En als je een nieuw recept hebt bedacht, deel het met ons! 👇

Hoe het begon

Het smaakte naar meer (bodems)

When two worlds collide, great things happen. Magioni startte met een aantal groente pizzabodems. Van bloemkool tot rode biet en van pompoen tot courgette. Recepten werden gedeeld, nieuwe combinaties kwamen samen. Een ware Magioni community ontstond.

2016

Groeien als (bloem)kool

We groeien als (bloem)kool. We liggen in meer winkels en zetten onze voet in Engeland. Ook onze Belgische buren kunnen inmiddels genieten van Magioni pizza’s, maar we willen meer. Op naar de (pizza)top!

2019 - 2020

Écht lekker, nog gezonder

The word is out! Al onze pizzabodems bevatten nu 45% groenten. Daarnaast bevatten ze 29% minder zout én is de verpakking 100% recyclebaar. En daar zijn we best een beetje trots op.

2022