/Our story

Geen enkel goed verhaal begint met een bak sla.

Wij zijn Magioni en maken pizzabodems vol met groenten.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen lekker en gezond. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it!

Onze verse pizzabodems zitten vol met groenten, zijn 100% vers en vooral echt lekker!  

Slice voor slice willen we jou motiveren en inspireren om te kiezen voor the better alternative en een duurzame leefstijl. Zo willen we de voedingsindustrie uitdagen voor verandering.

Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten. 

Onze missie

1. The facts
Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen eet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Bij kinderen ligt dit percentage zelfs lager. Ook bewegen we met z’n allen minder. Tijd voor gezonde voeding en dus tijd voor een gezondere leefstijl. Ander feitje: mensen willen niet inleveren op smaak als ze gezonder gaan eten. Ze willen het allebei!

2. Magioni: een betere versie van de originele pizza
Magioni helpt mensen om gezonder te eten. En dus verbetert Magioni de traditionele pizza. Lekker is ie zeker hoor, die traditionele pizza. Maar er zit ook veel vet in en het bevat weinig voedingsstoffen. En dat is zo zonde! Daarom combineert Magioni het gezonde met het aangename. En dat doet zeker niet af aan de smaak.

3. De dag dat iedereen onze groentepizza eet
Een laatste stap in onze missie is dat we bouwen aan een wereldwijde dekking. We vinden dat een gezonde pizza voor iedereen toegankelijk moet zijn. We stoppen namelijk pas als iedereen onze groentepizza eet. En dan ben jij sowieso uitgenodigd op onze pizza party!

Wat kun jij doen? Heel simpel. Onze pizza eten als je ook voor een gezondere optie wilt gaan.

En als je een nieuw recept hebt bedacht, deel het met ons!

Hoe het allemaal begon...

Magioni komt van ver. Het lijkt als de dag van gisteren dat we begonnen, maar dat is toch echt al 4 jaar geleden. 4 jaar! We weten het nog zo goed; de bloedhete pizzeria waar Manon haar eerste samples ontwikkelde. Het eerste kantoor dat ieniemienie was en waar de vele muizen ons gezelschap hielden. En wat waren we trots als we weer een supermarkt binnenhaalden.

We kwamen écht stap voor stap dichterbij onze droom! En die droom blijft onveranderd, we willen dat de hele wereld onze tasty en gezonde pizza’s eet én we willen impact maken binnen de voedselindustrie. Want daar is nog een grote slag te slaan.

Het smaakte naar meer (bodems)

When two worlds collide, great things happen. Magioni startte met een aantal groente pizzabodems. Van bloemkool tot rode biet en van pompoen tot courgette. Recepten werden gedeeld, nieuwe combinaties kwamen samen. Een ware Magioni community ontstond.

2016

Groeien als (bloem)kool

We groeien, net als de voorgaande jaren, als (bloem)kool. We liggen in meer winkels en zetten onze voet in Engeland. Ook onze Belgische buren kunnen inmiddels genieten van Magioni pizza’s, maar we willen meer.

2019