Dit zijn de beste argumenten om je baas te overtuigen dat je tijdens de lunch pizza moet eten

Oké, listen up. Wij vinden dit heuuul normaal. Wij eten op kantoor écht vaak pizza tijdens de lunch. We still love it! Maar ergens begrijpen wij dat het niet de normaalste zaak van de wereld is bij sommige bedrijven. Maar de vraag hier heerst; waarom the f*#@ niet!? In deze blogpost hebben wij daarom een rijtje argumenten voor je opgesomd, zodat jij zonder moeite die discussie met je baas aan kunt gaan. Pak je pen en papier, marker en post it’s. Leest u mee? Here we go.

pizza recepten 1 Dude, it’s pizza!

Hoe je het ook wendt of keert, het is gewoon mega lekker. In plaats van die bruine boterham met kaas, of oer-Hollandse hagelslag. Hier scoor je dikke punten mee vriend! Zeg het hem! Het is 2018 baas! Tijd om een keer van die stoffige gebruiken af te stappen en te gaan innoveren. Pizza met de lunch dus. Boem! In your face!

Pizza recept nummer 2 magioni Dude, it’s super healthy!

Niet onbelangrijk om te benoemen, want er zijn nog steeds mensen die ons niet kennen (ja, serieus waar). Die dus niet weten dat er ook lekkere én gezonde pizza’s bestaan. Benoem daarbij dat onze bodems gemaakt zijn op basis van groente, daardoor minder koolhydraten en calorieën bevatten en je bent binnen. Stiekem zal hij in zijn hoofd zijn vrouw horen zeggen dat ‘ie wel wat gezonder mag eten. Boem! There you go!

 Dude, it’s all about employee satisfaction!

Je kan roepen wat je wilt baasje, maar zolang jouw werknemers niet happy zijn, rolt jouw business regelrecht de afgrond in. Medewerkerstevredenheid, ooit van gehoord? Medewerkers; de sleutel tot het succes, jouw toppers van unicorns en dus; goud waard.
Geloof ons nou maar, van pizza tijdens de lunch wordt elke werknemer tevreden en gaan ze met een beter gevoel naar werk. Dat betekent keiharde revenue voor jou. Boem! Ka-ching!

nummer 4 pizza recepten minste kcal Dude, it’s still pizza!

Ik weet niet of je baas dit weet, maar pizza is het aller lekkerste eten op aarde. Dus waar kan hij nu nog moeilijk over doen? Het is gewoon 10x lekkerder dan de standaard lunch die je altijd hebt en wordt verzorgd door Henny (Weet je wel? Die secretaresse bij de ingang). Boem! Jummy!

nummer 5 pizza recept Dude, it’s varied food!

Iedereen staat wel achter het feit dat gevarieerd eten gezonder is dan elke dag hetzelfde, toch? Nou, hier heb je dé oplossing. Met de talloze recepten van Magioni, weet je elke keer weer iets anders tijdens de lunch te serveren. Het blijft pizza, maar elk recept heeft weer zijn eigen toppings. Voor de veganisten en vegetariërs onder ons; don’t worry, ook voor jullie bestaan er Magioni recepten. Magioni denkt aan iedereen. Boem! K.O!

Zo. Heb je de argumenten al in je hoofd gestampt? Let’s get ready to rumble. Na deze 5 rechtse hoeken ligt je baas K.O. in een hoekje. Verslagen, uitgeput en overtuigd. Jullie eten morgen pizza met de lunch. En voortaan elke vrijdag. Naast een ontzettend lekkere lunch, heb je zieke privileges gewonnen bij je collega’s. Wat ben jij een ontzettende held!

Geen reactie's

Geef een reactie