5 musthaves voor een onvergetelijke pizzaparty

Geef je een pizzaparty, dan moet het ook echt een party zijn met de hoofdletter P. Echte pizzalovers verwachten gegarandeerd een groot feest waarbij alle pizza essentials aanwezig zijn. Niemand zit te wachten op een slap aftreksel van een feestje waar toevallig ook pizza’s op tafel staan. Je wilt natuurlijk geen flater slaan, dus je weet wat je te doen staat! Geen halve maatregelen dus. Alles, maar dan ook álles, moet het pizzathema ademen. Hier zijn wat goede tips voor een onvergetelijke pizzaparty:

1. PIZZABEHANG

Als we zeggen: ‘geen halve maatregelen’, dan menen we dat ook. Wie wil nou genieten van de steamy, cheesy slices of goodness in een kamer met klinisch witte muren? No thanks. Sterker nog: na de party heb je hier nog steeds profijt van. Iedereen die je huis binnenloopt ziet meteen wat voor pizzabaas jij bent!

pizzamusthaves-behang

2. IEDEREEN IN EEN PIZZA OUTFIT

Muren check? De volgende stap is: jezelf hullen in echte haute pizza couture. We snappen ook wel dat je deze beauty niet in de kast laat verstoffen zodra de pizzaparty aan z’n einde is gekomen. In deze outfit ben je sowieso onweerstaanbaar lekker.

pizzamusthaves-trui

3. PIZZA SLAAPZAK

Trek die pizzaparty door tot een pizza sleep-over en fix voor iedereen een pizza slaapzak! Gegarandeerd dat je gasten hier intens gelukkig van worden. Wie wil er nou niet de nacht doorbrengen, dromend over pizza, in deze verrukkelijke slaapzak? Deze slaapzak doet het sowieso ook fantastisch op festivals. Zie je jezelf al liggen?!

pizzamusthaves-slaapzak

4. PIZZA BALLONNEN 

Ballonnen kunnen op een feest niet ontbreken, dat weet iedereen. Normale ballonnen zijn nu wel een beetje passé. Jij wilde een echte pizzaparty, en wie A zegt moet ook B zeggen. Dus: pizzaballonnen it is!

5. PIZZA

Last but not least: de pizza’s zelf! Je dacht toch niet dat we het belangrijkste gingen vergeten he? Zorg ervoor dat de gasten minimaal 3 pizza’s per persoon voor z’n neus heeft staan. Veel is lekker. Besides, hongerige gasten zijn de gezelligste niet.

 

 

Denk je ook even aan de pizza playlist? Jep, daarmee bedoelen we het wereldberoemde nummer ‘pizza calzone’. Op repeat. Met deze tips kan het niet missen. Laat die pizzaparty maar komen! Heb je een van deze producten hierboven nodig? Stuur ons even een berichtje!

Geen reactie's

Geef een reactie