Dit is dé reden waarom je op Valentijnsdag pizza moet eten!

Valentijnsdag. De dag waarop commercieel Nederland uit haar luie stoel komt omdat deze dag rood omcirkeld is op de issuekalender, maar vooral omdat deze dag in het teken staan van hele dikke vette liefde. En iedereen weet: Pizza is liefde. Daarom kon het niet uitblijven dat wij van Magioni maar weer eens moeten benadrukken waarom pizza nou zo belangrijk is én waarom pizza eten op Valentijnsdag in het bijzonder, zo ongelofelijk belangrijk is.

Valentijns oorsprong ♥

Even back to the beginning. Volgens échte bronnen is het zo dat in de 3e eeuw na christus in Rome een priester leefde genaamd Valentinus. Hij zorgde er indirect voor dat alle christelijke gevangenen vrij gelaten werden en dat was genoeg reden voor een random keizer om zijn hoofd er af te hakken. Niet heel lekker verhaal, maar sindsdien heeft de kerk 14 februari uitgeroepen tot een feestdag voor Valentinus. 14 februari staat dus in het teken van liefde en geven we elkaar ons welverdiende aandacht.

Wat is Valentijnsdag voor ons? ♥

Jouw Valentijn, en dat kan je date, scharrel, verkering of second love zijn, verwacht natuurlijk net zoals jij een fan-tas-tis-che dag met veel aandacht. Vuurwerk, dansende eenhoorns en gouden koetsen kunnen absoluut niet ontbreken. Dit is dé dag van het jaar waarop je MOET uitpakken! Toch? Maar wees eens eerlijk. Van wie moet dit? En gebeurt dit ook echt? De verwachtingen zijn weer velen malen groter dan ons uitvoeren. Laten we allemaal eerlijk toegeven dat we absoluut wel íets willen doen met Valentijnsdag, maar dat we het moeten scharen onder; ‘prima spectaculair genoeg’. Als we dit accepteren, is er maar één activiteit te doen op Valentijnsdag die jouw Valentijnsdag leuk maakt.

Valentijnsdag cadeau ♥

Pizza eten! Wat is er nou leuker en lekkerder dan met z’n tweeën in een aussie en met je geitenwollen sokken, ongegeneerd pizza te eten? Geen geouwehoer met geplande activiteiten, romantiek en de mind-set dat het vandaag gewoon echt even verplicht ontzettend leuk moet zijn. Nee, gewoon lekker op de bank met je luie (niet-zo-commerciele-)reet één van die fijne RTL-programma’s kijken, verwarming (als je er eentje hebt; kies dan voor de openhaard: want stiekem toch een beetje romantisch) op standje sambal en werk samen een heerlijke pizza naar binnen. Love it! Het leukste is om deze pizza samen met je date, lover, verkering of second love te maken. Wij hebben de pizzabodems voor je al in de winkel liggen, je moet het alleen zelf nog even nóg lekkerder maken. Check even een paar van onze recepten en dan weten wij zeker dat jouw Valentijnsdag niet meer stuk kan. Love is in the air!

Geen reactie's

Geef een reactie