Winkelmand

Spicy Veggie Chick’n

Spicy Veggie Chick’n Recipe

Bloemkool pizzabodem

Voor iedereen die wel van een beetje pit houdt. We hebben deze Spicy Veggie Chick’n belegd met vegetarische kipstukjes en onze Magioni Spicy Tomato saus. De perfecte post workout meal vol eiwitten en natuurlijk groenten.

Voor dit recept gebruiken we de nieuwe Smart Oven Pizzaiolo, een pizza oven die we van Sage Appliances hebben gekregen. En eerlijk… Er gaat een wereld voor ons open, zo snel en de pizza’s worden super knapperig. Deze pizza-oven voor thuis bereikt een maximale temperatuur van 400 graden voor een echte Napolitaanse pizza in 2 minuten, maar ook voor een Magioni pizza op 200 graden is de ultieme uitkomst.

Deze pizza is belegd met vegetarische kip, Magioni Spicy Tomato saus, paprika en mozzarella.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
  • / 100g Magioni Spicy Tomatensaus
  • / 140g vegetarische kipstukjes
  • / 1 bol mozzarella
  • / 1 paprika
  • / Handje veldsla

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

  2. Verdeel met de bolle kant van een lepel de Magioni Spicy Tomatensaus over de bodems. Bak de kipstukjes kort aan in een koekenpan.

  3. Snijd de paprika in reepjes en scheur de mozzarella in stukken. Verdeel de paprika, mozzarella en vegetarische kipstukjes over de pizza’s.

  4. Bak de pizza’s in ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Top de pizza’s af met veldsla en eet smakelijk!