0

Winkelmand

Vegan Pizza Mister Magioni

Vegan Pizza Mister Magioni Recipe

Bloemkool pizzabodem

Een match made in heaven; Mister Kitchen’s pizzasaus en onze bloemkoolbodem. Een combo waar je van gaat watertanden. En dit recept is ook nog eens vegan. We gebruikten harde vegan kaas van Violife en garneerden de pizza met blaadjes basilicum en gemalen zwarte peper. Buon appetito!

Vegan Pizza Mister Magioni is belegd met Mister Kitchen’s Pizzasaus Original, aubergine, harde vegan kaas en verse basilicum.

Ingrediënten

 • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
 • / 1 pot Mister Kitchen’s Pizzasaus Original
 • / 1 aubergine
 • / bosje verse basilicum
 • / 100 gram harde vegan kaas
 • / zout en peper
 • / olijfolie

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de aubergine in dobbelsteentjes, doe deze in een kom en bestrooi ze ruim met zout. Hussel ze gedurende een half uur een paar keer om en giet het vrijgekomen vocht steeds af.

 2. Spoel de aubergineblokje goed af en druk er in een vergiet nog zoveel mogelijk vocht uit. Bak ze goudbruin in een hete koekenpan met een plens olijfolie.

 3. Bak de pizzabodems 3 minuten voor in de oven. Bestrijk ze hierna ieder met een half potje pizzasaus en de randen met olijfolie.

 4. Verdeel de gebakken aubergineblokjes erover en bak de pizza’s in ongeveer 8 minuten af.

 5. Garneer met blaadjes basilicum, grof geraspte kaas en gemalen zwarte peper. Buon appetito!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam