pizza met burrata en spinata romana

PIZZA MET BURRATA EN SPINATA ROMANA

Deze pizza met burrata en spinata romana is niet gezond, maar wel heel lekker. Door de beste ingrediënten te gebruiken krijg je het mooiste resultaat. Voor de liefhebbers van zuivelspread onder ons, deze ga je zeker lekker vinden! Burrata, ook wel boterachtig in het Italiaans is een kaas die lijkt op mozzaralla, maar heeft toch andere eigenschappen. Zoals het woord al doet vermoeden smaakt deze kaas veel meer boterachtig dan de traditionele mozzarella. Je kan deze kaas het beste vergelijken met een buffel mozzarella. In combinatie met een goede salami is dit gegarandeerd succes. Echt, deze pizza is perfect date materiaal. Maar echt. Want wie hier niet van houdt. Is of vegetarisch, of heeft geen smaak. Weet je dat ook weer.

1 persoon

720 kcal

30 minuten


70g GROENTEN


71g KOOLHYDRATEN


28g EIWIT


20g VET

Ingrediënten

  • 1 Bieten pizzabodem
  • 30 gram Spinata Romana / salami
  • 150 gram Burrata
  • Kiemen
  • Rode ui

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Beleg de pizza met de burrata, salami en rode ui. Bak de pizza 10-12 minuten af in de oven.

Haal de pizza uit de oven. Voeg wat kiemen toe en jij bent ready to eat.

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Geen reactie's

Geef een reactie