Sinterklaaspizza met banaan

SINTERKLAASPIZZA

Ben jij die chocoladeletters helemaal zat of kun je geen gevuld speculaas meer zien? Probeer dan eens deze zoete Sinterklaas pizza. Sinterklaas vieren is het allerleukst als er veel lekkere hapjes op tafel staan. Alles helemaal in het sinterklaasthema is natuurlijk fantastisch, maar wij vinden het niet alleen belangrijk dat iets er goed uit ziet, maar ook dat iets écht lekker smaakt. Deze zoete pizza is er zo een hoor! Je kunt ermee ontbijten, hem serveren als middagsnack bij de thee of er het diner mee afsluiten. Ook superleuk om de kids eens mee te verrassen of juist samen te maken. Wij zijn helemaal in de feeststemming!

1 persoon

741 kcal

20 minuten


60g GROENTEN


131g KOOLHYDRATEN


24g EIWIT


15g VET

Ingrediënten

  • 1 Magioni bloemkoolpizza
  • Banaan
  • 75 ml  Magere kwark
  • Handje Kruidnoten
  • Handje Pecannoten
  • Honing

Bereiding

Bak voor het lekkerste resultaat de bloemkool pizzabodem eerst 12 minuten af in de oven op 220 graden. Bak/grill ondertussen de banaan lichtbruin. Beleg de bloemkool pizzabodem met de kwark wanneer de bodem afgebakken en lekker knapperig is. Leg de stukjes banaan op de kwark en verkruimel hier de pecan- en kruidnoten over. Maak de sint pizza helemaal af met een beetje honing. Met deze pizza slaat Sinterklaas jouw huis absoluut niet over! Yes!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Geen reactie's

Geef een reactie