Sweet pizza

SWEET PIZZA STRAWBERRY LOVE

Deze sweet pizza is een perfecte pre of after workout meal! Wij hebben voor deze pizza de vegan proteïn vanille poeder van Fitshe gebruikt. Dit is trouwens ook hemels door je kwark of sojayoghurt heen. Fitshe denkt ook mee met de tijd en houdt met hun plantaardige variant rekening met alle vegans onder ons. Daarom hebben wij dan ook voor dit recept kokos yoghurt gebruikt als basis voor deze sweet pizza. Proteïne poeder werkt perfect bij het sporten en helpt mee aan een healthy lifestyle.

Door de intens lekkere smaak van de topping heb je verder niet veel nodig voor dit recept. Wat aardbeien en munt maken ’em helemaal af. Je kan er mee wakker worden en het als ontbijt eten of als toetje is hij ook perfect! Nouja, als lunch is het eigenlijk ook gewoon super chill. De hele dag door deze pizza eten dus, nou je begrijpt ons. Snijd de aardbeien netjes en verdeel ze over de pizza, even aftoppen met wat munt! Ready!

1 persoon

669 kcal

20 minuten

sweet-pizza


70g GROENTEN


88g KOOLHYDRATEN


25g EIWIT


22g VET

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de bodem af in 10-12 minuten.

Meng de kokos yoghurt met de vegan protein en bestrijk hiermee de bodem.

Snijd de aardbeien in plakken met een hartjes vorm en verdeel deze over de pizza.

Garneer de pizza met wat munt blaadjes.

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
sweet-pizza
Geen reactie's

Geef een reactie