Vegetarische pizza met paprika

VEGETARISCHE PIZZA MET PAPRIKA

Vegetarische pizza, lekker, maar soms mis je gewoon het vlees. Wij althans wij. Daarom bedachten wij voor deze editie een pizza met vleesvervangers. Smaakt net echt als je het aan ons vraagt. Vleesvervangers zijn overal te vinden. Voor deze editie hebben wij vleesvervangers van Vivera gebruikt. De pittige smaak van de worstjes geven al snel veel smaak aan de pizza. Dan heb je verder niet zoveel meer nodig. Het mooie is, deze pizza is snel klaar. Win-win. Snel klaar = snel eten.

1 persoon

520 kcal

30 minuten


160g GROENTEN


95g KOOLHYDRATEN


24g EIWIT


8g VET

Ingrediënten

  • 1x Magioni bloemkool pizzabodem
  • 1x Vivera lupine verse worstjes (160 gram)
  • 80 gram tomatensaus
  • 30 gram buffelmozzerella
  • 1 rode paprika
  • Zakje rucola
  • Ui naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de paprika en de rucola, snijd de paprika in reepjes en verspreid de tomatensaus over de pizzabodem.

Snijd de Vivera worstjes door de helft en daarna nog een keer door het midden. Verdeel ze over de pizzabodem, met de platte kant naar beneden. Pluk de mozzarella en verdeel deze over de pizza, strooi de paprikareepjes op de pizza, snipper en strooi eventueel nog wat ui op de pizza naar smaak. Pizza in de oven en wachten maar! Haal de pizza uit de oven, garneer hem met rucola en je kunt aan tafel!

Zin in iets anders?

Heb jij deze pizza al gemaakt?

Wij zijn benieuwd naar wat je ervan vond! Miste je ingrediënten of vond je ’em echt hemels? Heb je tips voor anderen om dit pizza recept iets meer ‘skinny’ te maken of juist meer comfy? Of bakte jij hem net iets langer af voor die extra crunch?

Alle tips zijn welkom! Laat het ons weten in een reactie!

Pizza-recepten-PijltjeNaarOnder
Geen reactie's

Geef een reactie