De vijf beste alternatieven om een pizza te snijden

Je kent het wel. Je haalt wederom dat stuk goud uit de oven en kan niet wachten om het op te peuzelen. MAAR DAN ONTDEK JE HET! Waar the hell is de pizzasnijder? Dat ding valt toch op van wege dat ronde mes? Foetsie, weg en forever gone. Niemand kan het meer vinden. 
Maar één ding is zeker; jij gaat die pizza WARM opeten (en dat betekent dus: heel snel!). Maar goed, die pizzasnijder is nog steeds verdwenen en komt niet vanzelf weer terug. Maar niet getreurd, er zijn alternatieven. Wij leggen ze hier onder uit. Houd je vast en bekijk de lifehack alternatieven om je pizza mee te snijden.

pizza recepten 1 Pizza knippen met een schaar.

Dit werkt als een tierelier. Écht, alsof het ervoor gemaakt is. Met de schaar knip je zo je pizza in de juiste pizzapunten. De vraag of dit onhygiënisch is komt te vervallen, omdat je niets raars knipt met een schaar, toch? Pak wel zo’n keuken-unit, want die babyschaartjes verpesten je pizza nogal (hebben we getest..). Dus stipt op 1. Gebruik de schaar als pizzasnijder, daar issie echt geknipt voor 😉.

Pizza recept nummer 2 magioni Pizza in stukken hakken met een samoerai zwaard.   

Dit alternatief is niet alleen effectief, maar nog leuk ook. Al moet je (waarschijnlijk) nog wel even oefenen. Met een samoerai zwaard is je pizza in no-time gesneden. Je gooit de pizza de lucht in en TJAK, TJAK; 4 stukken. Als je ze nog kleiner wilt, doe je opnieuw precies hetzelfde trucje. Een makkelijk alternatief, alleen vergt het dus nog wel even wat oefening. En oja, je moet dat ding toevallig wel in huis hebben.  (of lenen van die enge gekke buurman)

 Pizza snijden met een liniaal.

Toegegeven; dit is best wel vreemd. Het is niet de bedoeling dat wanneer je je pizza snijdt, je automatisch aan je oude wiskunde docent moet denken met die grijze snor (ieuw). Dat moet ook echt niet gebeuren, maar een liniaal heeft wel een perfecte houvast en de lengte om een pizza in de juiste stukken te snijden, geloof ons! Wedden dat je die nog écht wel ergens in je pittoreske residentie hebt liggen? 100%! En anders pak je je good-old geodriehoek. Kun je meteen de juiste hoek berekenen voor die perfecte slice.

nummer 4 pizza recepten minste kcal Pizza NIET snijden, maar vouwen.

Een fantastische techniek waarbij je ongegeneerd je gang kunt gaan. Het ziet er namelijk tamelijk asociaal uit, maar boeien, right? De smaak blijft hetzelfde. Je bent in dit geval toch alleen en er is niemand die jou de les kan lezen. Hop! Vouw de pizza lekker in elkaar en doe alsof het een pizza twister thaise curry is, lekker uit het vuistje eten. Heerlijk. Waarschijnlijk zit je wel helemaal onder, maar kan jou het schelen. Jij hebt de pizza gelukkig nog warm op kunnen eten. Zorg trouwens wel even dat je je handen wast!

nummer 5 pizza recept Pizza snijden met een sloophamer.

Deze techniek is niet 100% aan te raden, want het geeft nogal een troep. Toch toegevoegd aan dit lijstje, omdat het wél werkt. Of nou ja, ongeveer. Voordat je begint, moet je zorgen voor zo’n veiligheidsbril. Je wilt niet dat de courgettebodem recht in je ogen vliegt. Dat. Wil. Je. Echt. Niet. Veiligheidsbril op? Mooi. Tover nu de sloophamer onder je bed vandaan (je liegt als je zegt dat je er daar geen verstopt hebt) en begin er op in te hakken. Ready!? Nu kan je eindelijk beginnen aan je lekkere pizza! De rotzooi ruim je later wel op. Eet smakelijk!

Hierboven boven zijn dus de 5 beste alternatieven om een pizza te snijden. Heb jij nou een betere manier die zeker op ons lijstje moet? Stuur je die dan over naar ons op? We horen het graag van je!

Geen reactie's

Geef een reactie