MAGIONI ZAKELIJK

Samenwerken is voor ons enorm belangrijk. Groentepizza’s de standaard maken lukt namelijk niet alleen. Gelukkig staat Magioni bij steeds meer restaurants, bedrijfskantine’s en schoolkantine’s op de menukaart. Benieuwd hoe jij Magioni op de kaart kan zetten? Hieronder vindt u de artikelnummers per groothandel. Heeft u vragen over afnames, formaten oid. Neem gerust contact met ons op!

PARTNERSHIPS

 

Met onze pizza’s willen we iedereen motiveren om te kiezen voor een gezondere levensstijl. Een levensstijl waarin je niet hoeft te kiezen tussen lichaam of geest, werk of privé, sporten of feesten tot de volgende ochtend. Wij geloven dat we samen met anderen een impact kunnen maken en de voedingsindustrie kunnen veranderen. Heb je een product of merk die hier perfect bij past, wil je samen met ons een nieuw recept ontwikkelen of heb je een idee hoe we bovenstaande boodschap de wereld in kunnen slingeren? Laat het ons weten.

 

Wij sturen elke maand een bloggerbox op. Rondom deze box maken we een vlog, een nieuw recept met de deelnemende merken & werken we samen met een grote influencer! Dit alles delen wij natuurlijk graag met onze volgers(50K). Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? We sturen je graag de resultaten van eerdere boxen op!

INTERNATIONAAL

 

Ben jij een retailer en wil jij Magioni graag in je assortiment opnemen? Magioni is BRC gecertificeerd en beschikt over een groot exportnetwerk en de juiste social strategie om Magioni ook in jouw land te laten slagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ambitie is groter dan Nederland, dus kom maar door!

MAGIONI IS VERKRIJGBAAR BIJ DE VOLGENDE GROOTHANDELS: