MAGIONI ZAKELIJK

Samenwerken is voor ons enorm belangrijk. Groentepizza’s de standaard maken lukt namelijk niet alleen. Gelukkig staat Magioni bij steeds meer restaurants, bedrijfskantine’s en schoolkantine’s op de menukaart. Benieuwd hoe jij Magioni op de kaart kan zetten? Hieronder vindt u de artikelnummers per groothandel. Heeft u vragen over afnames, formaten oid. Neem gerust contact met ons op!

MAGIONI FOODTRUCK

 

Wil je jouw verjaardag vieren, ga je trouwen, organiseer je een bedrijfsfeest, festival, beurs, congres of heb je gewoon zin in een pizzaparty? Wij komen langs en maken voor jullie de allerlekkerste pizza’s in combinatie met de gezelligste sfeer rondom onze truck. De allerleukste pizzaparty regelen wij op locatie. Jij hoeft niks te doen, wij fixen het gewoon. Ook rollen we graag door naar vrijwel iedere vrijmibo die wat pizzapunten kan gebruiken.

 

Zet je schrap, want dit wordt de leukste pizza ervaring van je leven. Onze foodtruck bakt niet alleen rete lekkere pizza’s. Ze zijn ook nog eens kleurrijk en een stuk voedzamer. Daarnaast kan onze truck samen met een heuse pizza disco oven komen! Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden en contactgegevens.

INTERNATIONAAL

 

Ben jij een retailer en wil jij Magioni graag in je assortiment opnemen? Magioni is BRC gecertificeerd en beschikt over een groot exportnetwerk en de juiste social strategie om Magioni ook in jouw land te laten slagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ambitie is groter dan Nederland, dus kom maar door!

MAGIONI IS VERKRIJGBAAR BIJ DE VOLGENDE GROOTHANDELS: