/De bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza, een gezond alternatief

Een bloemkoolpizza is een gezonder alternatief dan een normale pizza. En bovendien heel tasty natuurlijk! Ideaal als je een avondje op de bank wilt hangen voor de TV of als je ‘m inzet op de borrel met vrienden. Het is namelijk ook heerlijk om de puntjes als snack uit te delen! En zo heeft een bloemkoolbodem pizza nog veel meer voordelen.

healthy rebel

Bloemkoolpizza met… jawel bloemkool

Je leest het al, in deze pizzabodem zit bloemkool verwerkt. Hierdoor is de pizza gezonder dan een normale pizza. Zo zit er in de Magioni pizzabodem wel 37% bloemkool! Fijn om te weten, je proeft er mooi niks van! En omdat de smaak zo neutraal is, kun je ‘m dus gemakkelijk met allerlei ingrediënten beleggen. De opties zijn eindeloos en een nieuwe smaakcombinatie is zo gemaakt.

Bloemkoolbodem pizza: zo beleg je ‘m

Je kunt voor een klassieke Margherita gaan of een pizza met champignons bijvoorbeeld. Mocht je de pizza iets gezonder willen maken, beleg ‘m dan eens met andere ingrediënten. Wat dacht je van tomatensaus, vegetarische kip en rode ui? Of hummus en gegrilde groenten? Er zijn talloze combinaties mogelijk. Ontdek het zelf.

Ideaal na een work-out

Je dacht dat je pizza en een sportieve levensstijl niet kon combineren, nou mooi wel! Met een bloemkool bodem pizza, weet je dat je goed bezig bent. Zeker na die pittig work-out. Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je met de voetjes op de bank ligt, met een bloemkool pizza in de hand. Wees gerust, je krijgt veel meer proteïne binnen dan bij een normale pizza. Guilt-free genieten dus!

Voor de kids

Veel ouders vinden het lastig om hun kind voldoende groenten binnen te laten krijgen. Met een pizza bloemkool wordt dat een stuk makkelijker. Er zit immers al een hele hoop groenten in. En als je de pizza belegt met nog meer groenten, zitten de kids zomaar aan hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Magioni pizza bloemkool

Zoals je leest heeft een bloemkoolpizza vele voordelen. Een echte win-win pizza dus. Magioni heeft als doel om gezondere pizza’s voor iedereen beschikbaar te maken. Voor een betere gezondheid én voor een betere wereld. Zo bevatten de belegde pizza’s van Magioni geen vlees. Zo veranderen we samen de voedselindustrie.

Hoe fijn is het idee dat je écht guilt-free van bloemkoolpizza kunt genieten? Of je nu pizza eet in het weekend of op de maandag, het kan allemaal met een pizza van bloemkool!