/Onze missie

Wij leven in een wereld die continue ‘aan’ staat, waarin de dagen te kort zijn en wij willen genieten maar ook goed voor onszelf willen zorgen.

Waar elke dag keuzes gemaakt moeten worden en waar balans houden een uitdaging is.

Een wereld waarin wij gezonder willen eten, maar niet minder lekker.

Wij van Magioni geloven niet in OF OF, het gaat niet om concessies doen, maar om de juiste balans te vinden in het leven. Waar een leven vol energie en het jezelf niet zo moeilijk maken hand in hand gaan. Daarom geloven wij in EN EN.

Wij maken gezonder gemakkelijker met een beter alternatief op basis van groenten, zónder in te leveren op smaak!

Magioni staat voor ongeremd genieten!

ONS VERHAAL

Streven naar de beste kwaliteit

Het vinden van het juiste receptuur was nog een flinke uitdaging. Een beter alternatief op basis van groenten, zonder in te leveren op smaak.

2016

WE WANT MORE VEGGIES

Wij van Magioni hebben grote ambities om de wereld te veroveren. Wij zijn continue bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe producten. Zo zijn er nu 3 varianten groente pizzabodems, waarmee je eindeloos kunt variëren. Ook binnen ons huidige assortiment blijven wij optimaliseren. Met trots hebben wij nog extra groenten weten toe te voegen aan onze recepturen én dat allemaal zonder in te leveren op smaak. Best knap hè?

2017 - 2019

Écht lekker, nog gezonder

The word is out! Al onze pizzabodems bevatten nu 45% groenten. Daarnaast bevatten ze 29% minder zout én is de verpakking 100% recyclebaar. En daar zijn we best een beetje trots op.

2022