/Foodtruck

Pizzabazen opgelet! Zet je schrap, want dit wordt de leukste pizza ervaring van je leven. Wil je jouw verjaardag vieren, ga je trouwen, organiseer je een bedrijfsfeest, festival, beurs, congres of heb je gewoon zin in een pizzaparty? Wij komen vanaf 50 personen heel graag aanrollen. Met onze gezellige sfeer rondom de foodtruck en lekkere pizza’s maken we er een feestje van. Wij fixen het voor je!

In onze foodtruck, ook wel het paradepaardje genoemd, toppen we de Magioni bodems af met alleen de beste ingrediënten. We bakken dus niet alleen vet lekkere pizza’s, ze zijn ook nog eens kleurrijk en een stuk voedzamer dan de gemiddelde pizza.

Aankomend jaar staan we met onze truck op de leukste (food)festivals en evenementen zoals Georgies Wuntergarden, Komm schon alter, Taste of Amsterdam, Lepeltje-Lepeltje, Oranjebloesem, Healthy Fest en De Nijmeegse vierdaagse. Stay tuned voor de volledige festival agenda van 2020…

Het aantal pizza’s, de locatie en de invulling van het event zijn factoren die van invloed zijn op de prijs van de foodtruck. Graag gaan we samen om de tafel om het totaal concept af te stemmen op jullie wensen.

Wil je weten wat de prijs is voor jouw evenement? Neem hiernaast contact op en wij maken graag een offerte voor je!

Meer informatie