0

Winkelmand

Pizza Tartufo met truffel tapenade

Pizza Tartufo met truffel tapenade Recipe

Bloemkool pizzabodem

Mascarpone en truffel. Do we need to say more? Deze Pizza Tartufo is een allemansvriend. Je topt ‘m af met wat verse rucola en het plaatje is compleet. Hier scoor je vanavond pizzapunten mee.

Deze pizza is belegd met mascarpone, truffel tapenade en rucola.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
  • / 2 el mascarpone
  • / 2 el truffel tapenade
  • / Handje rucola
  • / Champignons
  • / Rode ui
  • / optioneel: Spianata Romana

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

  2. Meng de mascarpone met de helft van de tapenade en bestrijk de pizzabodem ermee. Verdeel de gesneden champignons en rode ui over de pizza en bak de pizza’s 8 minuten af in de voorverwarmde oven.

  3. Neem de pizza uit de oven en verdeel de rest van de tapenade en rucola erover. Liever niet vegetarisch? Scheur de spianata romana in stukjes en verdeel samen met de rucola over de pizza.

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam