0

Winkelmand

Pizza
Caprese

pizza caprese

Pizza
Caprese Recipe

Courgette pizzabodem

De Italianen zouden trots op ons zijn. Denken we. Deze pizza Caprese is als een Italiaanse vakantie in Nederland. Of je ‘m nu inzet helemaal voor jezelf op de bank of drapeert op je borrelplank in het weekend met vrienden. Het (Italiaanse) zonnetje voel je bijna op je bolletje schijnen. Voeg wat rucola toe als je wat meer pit wilt.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni Courgette pizzabodems
  • / 100g verse groene pesto
  • / 1 bol mozzarella
  • / 100g cherrytomaten
  • / 60g semi zongedroogde tomaten
  • / Verse basilicum

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems ongeveer 3 minuten voor.

  2. Snijd de cherrytomaten doormidden en scheur de mozzarella in stukken.

  3. Verdeel de groene pesto over de bodem en beleg de pizza’s met de gesneden cherrytomaten.

  4. Bak de pizza’s vervolgens nog ongeveer 6 minuten af in de oven totdat de mozzarella gesmolten is en top de pizza’s af met verse basilicum en de semi zongedroogde tomaten. Buon appetito!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam