0

Winkelmand

Pizza Prosciutto Perfect

Pizza Prosciutto Perfect Recipe

Bloemkool pizzabodem

Onze Classic Tomato pizzasaus combineert perfect met het zoutige van de prosciutto, de romigheid van de burrata en de smaak van de spinazie. Deze pizza is als een Italiaans etentje; écht lekker.

Deze pizza is belegd met onze Classic Tomato pizzasaus, prosciutto, spinazie, mozzarella en burrata.

Ingrediënten

 • / 2 Magioni bloemkool pizzabodems
 • / 100g Magioni Classic Tomato saus
 • / 75g geraspte mozzarella
 • / 100g spinazie
 • / Prosciutto
 • / 1 bol burrata

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

 2. Verdeel over beide bodems 1 flinke eetlepel Magioni’s classic tomatensaus. Strooi een laagje mozzarella over de pizza’s.

 3. Leg de pizza’s voor ongeveer 4 minuten in de oven tot de korst bruin begint te worden. Haal de pizza’s even uit de oven en verdeel de stukjes prosciutto over de bodems. Bak de pizza’s nu 2 minuten.

 4. Beleg beide pizza’s met een handvol spinazie en laat nog 2 minuten bakken.

 5. Haal de pizza’s uit de oven en verdeel de burrata over de pizza’s. Laat de burrata vervolgens een paar minuten smelten (dit is moeilijk, we know!). Enjoy!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam