0

Winkelmand

Pizzacracker Eggycado

Pizzacracker Eggycado Recipe

Bloemkool pizzabodems

Ei en avocado is al een tijdje een favoriete combinatie van ons en binnenkort ook van jou! Maak deze heerlijke pizzacracker met ei en avocado voor tijdens de lunch of voor tussendoor.

Deze pizzacracker is belegd met ei, avocado, peper en zout.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni bloemkool pizzabodems
  • / Ei
  • / Avocado
  • / Peper
  • / Zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C, snijd de pizza’s in punten en bak de pizzacrackers in 8 minuten af.

  2. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren 9 minuten. Laat ze goed schrikken met koud water en pel de eieren.

  3. Pureer de avocado in met een staafmixer in een maatbeker, doe er peper en zout bij.

  4. Haal de pizzacrackers uit de oven en bestrijk elke cracker met de avocado spread. Snijd de eieren in plakjes en verdeel over de crackers. Maak 'm af met peper en zout.

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam