0

Winkelmand

Oosterse pizza

Oosterse pizza Recipe

Bloemkool pizzabodem

Kom je graag in hogere sferen? Eén ding is zeker, met deze pizza kom je sowieso in Oosterse sferen. En daar is niks mis mee. De zoete smaak van de teriyaki saus in combinatie met taugé, kastanjechampignons en tempeh is heerlijk! De bimi zorgt voor balans in alle opzichten: hij heeft een bite, geeft smaak én kleur aan je pizza. Daarnaast zit ie bomvol vitamines. En dat is dan weer gezond voor je. Lekker bezig!

Ingrediënten

 • / 2 bloemkool pizzabodems
 • / 120g tempeh blokjes
 • / 80g bimi
 • / 60g taugé
 • / 80g kastanjechampignons
 • / 75ml teriyaki saus

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems ongeveer 8-10 minuten af totdat ie mooi bruin is.

 2. Ondertussen snijd je de kastanje champignons in plakjes.

 3. Blancheer de bimi, zodat deze lekker knapperig blijft.

 4. Bak de tempeh blokjes op hoog vuur krokant en bak de champignons kort mee. Vervolgens voeg je de teriyaki saus toe en roerbak je het geheel nog 1 minuut.

 5. Haal de pizza’s uit de oven en beleg deze met de mix van tempeh, champignons en teriyaki saus. Leg vervolgens de bimi op de pizza’s.

 6. Tot slot garneer je de pizza’s met taugé en sesamzaadjes en klaar ben je. Een Oosters feestje op je bord!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam