0

Winkelmand

Flammkuchen

pizza flammkuchen

Flammkuchen Recipe

Bloemkool pizzabodem

Toegegeven, de Flammkuchen was er eerder dan de pizza. Althans, buiten de grenzen van Italië. En als je een pizza met een Flammkuchen combineert krijg je er eentje zoals deze. Op deze pizzabodem zitten dus de ingrediënten van de originele Flammkuchen. Deze jongen is belegd met crème fraîche, ui en (vegetarische) spek. Wij toppen ‘m af met veldsla wat een nootachtige smaak geeft. De Flammkuchen is een ideale toevoeging aan je zondagmiddag borrelplank. Of eet ‘m als voorafje bij een diner met vrienden of familie.

Ingrediënten

  • / 2 bloemkool pizzabodems
  • / 120g vegetarische spekblokjes
  • / 125g crème fraîche
  • / 1 rode ui
  • / 50g Veldsla

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 6 minuten af.

  2. Bak de vegetarische spekblokjes krokant in de pan. Ondertussen snijd je de rode ui in halve ringen.

  3. Haal de bodems uit de oven en verdeel de crème fraîche over de pizzabodems. Vervolgens beleg je de pizza’s met de gebakken spekblokjes en de gesneden rode ui.

  4. Bak de pizza’s nog 4 minuten af in de oven, totdat de randen mooi bruin zijn. Top de pizza’s af met veldsla. Enjoy!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam