0

Winkelmand

Pizza Calabrese

Pizza Calabrese Recipe

Paprika pizzabodems

Nog zo’n klassieker in een ander jasje. Spicy tomatensaus, pepperoni en chilipepers. Dat klinkt pittig en dat is het ook. Deze pizza is voor spice-lovers en niet voor watjes!

Deze pizza is belegd met onze heerlijke spicy tomatensaus, mozzarella, pepperoni en rode chilipepers.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni paprika pizzabodems
  • / 100gr Magioni Spicy tomatensaus
  • / 2 bollen Mozzarrella
  • / 100gr pepperoni
  • / 1 rode chilipeper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

  2. Verdeel over beide bodems 2 eetlepels tomatensaus.

  3. Pluk de mozzarella in stukjes en verdeel over de bodem. Verspreid de plakjes pepperoni over de mozzarella. Snijd de chilipeper in ringetjes en verdeel over de pizza.

  4. Leg de pizza’s voor ongeveer 8 minuten in de oven tot de korst bruin begint te worden en de kaas gesmolten is. Tast toe!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam