0

Winkelmand

Pizza Margherita

pizza mozerella

Pizza Margherita Recipe

Paprika pizzabodem

Waar de klassieker soms een verbetering mag krijgen, houden we de Margherita even zoals ie is. Ok, vooruit, we vervangen alleen de mozzarella met een bol burrata. Dat hoeven we niet te verantwoorden toch? De klassieke Margherita is er voor je. Op feestjes, een avondje op de bank met jezelf of als borrelsnack op de zondagmiddag met vrienden of familie. Doordat we ook snoeptomaten gebruiken in plaats van alleen gewone tomaat, krijgt ie een zoetige smaak. Te lekker in combinatie met de romige burrata!

Ingrediënten

 • / 2 magioni paprika pizzabodems
 • / 100g Magioni Classic Tomatensaus
 • / 80g cherrytomaten
 • / 1 grote tomaat
 • / 1 bol burrata
 • / 40g rucola
 • / Basilicum

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

 2. Snijd ondertussen de cherrytomaten en gewone tomaat in plakjes.

 3. Haal de pizza’s uit de oven en beleg deze met een flinke schep Magioni Classic Tomatensaus.

 4. Verdeel vervolgens de gesneden tomaten over de pizza’s en bak de pizza’s nog 8 minuten af in de oven totdat de randen mooi bruin kleuren.

 5. Top de pizza’s af met verse rucola, basilicum en natuurlijk een bol burrata. Enjoy!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam