0

Winkelmand

Pizza Tartufo

pizza tartufo

Pizza Tartufo Recipe

Bloemkool pizzabodem

Je beste vriend voor elke dag van de week. Mits je van truffel houdt natuurlijk! Deze pizza blijft één van de populairste recepten van Magioni en daarom staat ie mooi weer tussen het lijstje recepten. Lekker romig door de mascarpone saus. En dan de smaak van die truffel tapenade… man! De paddenstoelen en pittige rode ui zorgen voor een goede balans. Wie zegt dat je culinaire hoogstandjes alleen in restaurants kunt eten? Maak de pizza eventueel af met klassieke parmaham, een vegetarische variant of laat deze simpelweg achterwege.

Ingrediënten

 • / 2 magioni paprika pizzabodems
 • / 100g mascarpone
 • / 1 eetlepel truffel tapenade
 • / 100g paddenstoelen mix
 • / 1/2e rode ui
 • / Handje kiemgroente
 • / 3 plakjes parmaham (optioneel)

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

 2. Meng ondertussen de mascarpone met de truffel tapenade tot een mooi sausje. Snijd een kleine rode ui in halve ringen. Daarnaast bak je de paddenstoelenmix 3 minuten op hoog vuur.

 3. Verdeel de saus van mascarpone en truffel over de pizzabodems en beleg deze met de rode ui en gebakken paddenstoelen.

 4. Bak de pizza’s nogmaals 8 minuten af in de oven.

 5. Scheur de parmaham in stukken en verdeel dit over de afgebakken pizza’s. Top het geheel af met kiemgroente. Eet smakelijk!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam