0

Winkelmand

Pizza Mediterranean

Pizza Mediterranean Recipe

Bloemkool pizzabodem

Alsof je in Zuid-Europa zit. Zo voelt het als je een hap neemt van deze mediterrane pizza. Hij is getopped met een paar klassiekers, waarmee je de plank eigenlijk nooit mis slaat.

Op deze pizza zit Magioni Spicy Tomatensaus, rode paprika, rode ui, zongedroogde tomaten, mozzarella en verse basilicum.

Ingrediënten

 • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
 • / 100g Magioni Spicy Tomatensaus
 • / 80g rode paprika
 • / 1/2 rode ui
 • / 60g semi zongedroogde tomaten
 • / 75g geraspte mozzarella
 • / Verse basilicum

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

 2. Snijd de paprika in reepjes en de rode ui in halve ringen.

 3. Verdeel de Magioni Spicy Tomatensaus over de bodem en beleg de pizza’s met de paprika, rode ui en de geraspte mozzarella.

 4. Bak de pizza’s vervolgens nog ongeveer 8 minuten af in de oven totdat de mozzarella gesmolten is en top de pizza’s af met verse basilicum en de semi zongedroogde tomaten. Buon appetito!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam