0

Winkelmand

Pizza Geitenkaas en dadels

pizza goatcheese

Pizza Geitenkaas en dadels Recipe

Bloemkool pizzabodem

Een match made in heaven. Zo omschrijven we ‘m ook wel. Hemel op aarde als je een hap neemt, ook goed. Dit is de perfecte combi tussen het hartige van de geitenkaas en het zoetige van de dadels. En zoals tout chef in Nederland en buiten de landgrenzen ook zou roepen; het zuurtje in de balsamico maakt het af. Met slechts zes ingrediënten en weinig moeite staat ie zo op tafel. Aanvallen!

Ingrediënten

  • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
  • / 100g Zuivelspread
  • / 100g geitenkaas
  • / 120g verse dadels
  • / Handje pompoenpitten
  • / Balsamico crema

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodem 3 minuten voor.

  2. Snijd de geitenkaas in plakjes en scheur de dadels in stukken.

  3. Verdeel de zuivelspread over de pizzabodem en beleg deze met de dadels en de geitenkaas. Vervolgens gaat de pizza nog 6 minuten in de oven totdat de randen mooi bruin kleuren.

  4. Top de pizza af met Balsamico crema en de pompoenpitjes.

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam