0

Winkelmand

Pizza Peppr’oni

pizza peppr'oni

Pizza Peppr’oni Recipe

Bloemkool pizzabodem

Het lijkt even alsof we de ‘e’ zijn vergeten in peperoni. Niets is minder waar. Een vegetarische variant mag wat afwijken en dat doet mooi niks af aan de smaak! De combinatie van tomaat, oregano, mozzarella en peperoni blijft een klassieker. Wedden dat iedereen een stukje pakt op die borrel. En zullen we gelijk wedden dat ie helemaal opgaat als je deze alleen op de bank eet terwijl je hond kwijlend naast je hangt? Je weet het antwoord heus wel. Maken dus.

Tip! Mocht je ‘m niet zelf willen maken, dan hebben we deze kant en klaar voor je in de winkel liggen. Kijk in het vers schap van je supermarkt of ie ook bij jou in de buurt ligt.

Ingrediënten

  • / 2 Magioni Bloemkool pizzabodems
  • / 100g Magioni Spicy Tomatensaus
  • / 10 plakjes vegetarische peperoni
  • / 75g mozzarella
  • / 100g cherrytomaten
  • / Verse oregano

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

  2. Bak de pizzabodems drie minuten voor en snijd ondertussen de snoeptomaten door de helft.

  3. Verdeel de Magioni Spicy Tomatensaus over de bodems en beleg ze met de plakjes vegetarische pepperoni, gesneden cherry tomaten en oregano.

  4. Strooi de mozzarella over de pizza’s en bak de pizza’s nog 10 minuten af in de oven. Eet smakelijk!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam