0

Winkelmand

Pizza Spicy Chorizo

Pizza Spicy Chorizo Recipe

Courgette pizzabodem

Deze pittige tante is voor de spicy lovers. Getopped met onze Spicy Tomato saus, chorizo, en chiliflakes. Krijg je het al warm? De pit wordt geblust door de romige mozzarella en de zachte spinazie.

Deze pizza is belegd met Magioni’s Spicy Tomato saus, mozzarella, chorizo, baby spinazie, rode ui en chiliflakes voor wat extra spice.

Ingrediënten

 • / 2 Magioni courgette pizzabodems
 • / 100g Magioni Spicy Tomato saus
 • / 75g geraspte mozzarella
 • / 100g baby spinazie
 • / 100g chorizo
 • / 1 rode ui
 • / Optioneel: chiliflakes

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de pizzabodems 3 minuten voor.

 2. Snijd de uien in ringen. Bak in een pan de chorizo op middelhoog vuur tot hij bruin is en breek hem met een spatel in kleine stukjes terwijl hij bakt.

 3. Haal de chorizo uit de pan en bak vervolgens de spinazie 1 à 2 minuten in dezelfde pan tot de spinazie net verlept is.

 4. Bestrijk de pizzabodems met Magioni’s Spicy Tomato saus, strooi de mozzarella erover, dan de chorizo, spinazie en ten slotte de rode ui.

 5. Laat de pizza’s nog 2 à 3 minuten bakken in de oven tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

 6. Je kan de pizza hierna nog besprenkelen met wat olijfolie en voor de extra spice, besprenkel de pizza’s met wat chiliflakes! Hierna kan je gaan genieten van deze heerlijke pizza met spaanse worst! iBuen provecho!

GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT
MET EEN BAK SLA.

Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza.
En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.

Tell me more!
Website laten maken Amsterdam